«Sunset Festival 2018» elektroniskās mūzikas nakts ar Jonas Blue un Sigala

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Sunset Festival» ietvaros 1. jūnija naktī gleznainās Siguldas pilsdrupas pārvērtīsies par milzīgu brīvdabas klubu, kurā dīdžeju uzstāšanās papildinās krāšņs gaismu un video projekciju šovs. Šīs, elektroniskās mūzikas nakts, galvenie viesi būs dīdžeji un producenti Jonas Blue un Sigala. Pārējie pasākuma mākslinieki tiks izziņoti vēlāk.

Jonas Blue

Īstajā vārdā Gajs Džeimss Robins (Guy James Robin), dzimis Lielbritānijā 1988. gadā. Karjeru sāka 2015. gadā, uzreiz sasniedzot panākumus ar remiksu Treisijas Čepmenas dziesmai «Fast Car». Interesanti, ka Jonas Blue un britu dziedātājas Dakotas versija kļuva pat daudz populārāka par Čepmenas oriģinālu: sasniedzot 2. vietu britu singlu topā un atrodoties pirmajā desmitniekā veselus trīs mēnešus. Šis debijas singls ieguva multiplatīna statusu daudzās Eiropas valstīs un tika nominēts Britu Gada balvai 2 kategorijās - Gada singls un Gada video.

Jau nākamais singls – remikss kompozīcijai «Perfect Strangers», kas iznāca 2016. gadā, atkal iegūst multiplatīna statusu. Šoreiz ne tikai Eiropā, bet arī ASV un Austrālijā. Visbeidzot pagājušā gada maijā iznākušais singls «Mama» ar jaunu zelta un platīna birumu nostiprina Jonas Blue statusu.

Visas šīs kompozīcijas iekļautas debijas albumā «Jonas Blue: Electronic Nature - The Mix 2017».

Sigala

Brits Sigala jeb īstajā vārdā Brūss Fīlders (Bruce Fielder) piedzima Norfolkā 1992. gadā. Astoņu gadu vecumā viņš sāka mācīties klavierspēli, vēlāk izglītojās Noridžas koledžā un Vestminsteras universitātē. Viņa debijas singls «Easy Love» nāca klajā 2015. gadā, uztraucoties pašā britu singlu topa virsotnē un iegūstot platīna statusu ne tikai Eiropas valstīs, bet arī Austrālijā.

Arī nākamais tā paša gada singls «Sweet Lovin» gūst līdzīgus panākumus – trešais britu topā, zelta un platīna statuss daudzās Eiropas valstīs.

Arī nākamajā, 2016.gadā, Sigala ir ne mazāk produktīvs: sadarbībā ar labi zināmiem solomāksliniekiem Džonu Ņūmenu un Nailu Rodžersu iznāk kompozīcija «Give Me Your Love», savukārt ar Kregu Deividu «Ain't Giving Up».

Runājot par jaunākajiem panākumiem, jāmin pagājušā gada singls «Came Here for Love» ar dziedātājas Elas Eiras piedalīšanos. Un, protams, pats aktuālākais veikums – «Lullaby» ar Palomas Feitas vokālu.

See you soon! ? But where..?

A post shared by Sigala (@sigalamusic) on

Biļešu pārdošana uz «Sunset festival» 1. jūnijā ar Jonas Blue un Sigala «Biļešu servisa» tīklā un www.bilesuserviss.lv sākas pirmdien, 12. martā, plkst. 10.00. «Biļešu servisa» tīklā (www.bilesuserviss.lv) turpinās biļešu iepriekšpārdošana uz visiem «Sunset Festival 2018» pasākumiem. Tagad kopumā jau ir četras festivāla dienas: 1. jūnijs (Jonas Blue un Sigala), 5.jūlijs (Clean Bandit), 10. jūlijs (Emeli Sandé) un 14. jūlijs (Radio SWH 25. jubileja).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu