«Positivus» izziņo jaunu pašmāju mākslinieku skatuvi «Piena svētki»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Festivālā «Positivus» šovasar būs jauna skatuve «Piena svētki», uz kuras kāps tādi pašmāju mākslinieki kā «Tehnikums», «Autographic» un «Polifauna», informē festivāla rīkotāju pārstāve Līga Andžāne.

Tāpat uz jaunās skatuves festivālā uzstāsies grupas «Regīna», «Laika suns», «Praga II», «nesen» un citi. Savukārt uz divām lielākajām skatuvēm kāps mūziķi Ivans Dorns, «Mesa», «Edavārdi», «Noep», «DaGamba», «Confidence Man», Juris Kaukulis un «Jauno Jāņu orķestris», Vladislavs Nastavševs kopā ar eksperimentālo mūzikas grupu «Ezeri», kā arī Justinas Jarutis un «Frankie Animal».

Jau ziņots, ka festivāls «Positivus» šogad notiks no 20. jūlija līdz 22. jūlijam Salacgrīvā. Tajā uzstāsies austrāliešu mūziķis Niks Keivs, britu grupa «The Prodigy», Lielbritānijas sintpopa grupa «Years & Years», Marlons Viljamss, «Youngr» un Džeremijs Lūps.

Tāpat līdz 18. maijam aicināti pieteikties brīvprātīgie palīgi, kuriem būs iespēja kļūt par daļu no pasākuma organizatoru komandas un gūt pieredzi liela pasākuma organizēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu