Jūlija beigās ikgadējais rokfestivāls «Saldus Saule»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "Saldus Zeme"

Rokfestivāls «Saldus Saule» šogad notiks divas dienas 27. un 28. jūlijā. Festivālā uzstāsies «Carnival Youth», «Dzelzs vilks», «Astro'n'out», «Pērkons», Ivo Fomins, «Līvi», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Rīgas modes», «Opus pro», «Gain fast», Fēliks Ķiģelis, «Inokentijs Mārpls», «Linga», «Ryga», «Rock'n'berries», «Colt», «Zvani», «Rusted Wheel», «Pop rok kids» un citi, informē festivāla rīkotāji.

Jau ceturto gadu festivāla ietvaros notiks bērnu un jauniešu koncerts «Saldus saulīte», kuru pilnīgi noteikti var dēvēt par festivālu festivālā. 28. jūlijā plkst. 12.00 klausītājus priecēs 15 grupas un individuālie izpildītāji.

Paralēli centālajai skatuvei Kalnsētas parka pļavā notiks «Saldus Saules» gadatirgus, kurā varēs baudīt gan gardu maltīti, gan būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs - keramikas darbu veidošanā, iemēģināt roku šaušanā ar loku, izjādēs ar zirgu u.c. A5Guitars teltī būs Liepājā ražotas unikālas elektriskās ģitāras, kuras katra ir neatkārtojama ar to, ka tas ir roku darbs, un otras tādas ģitāras pasaulē nav.

Festivālā šogad darbosies atsevišķa, labiekārtota VIP zona un VIP autostāvvieta. Bet vislabāk festivāla noskaņu varēsiet izbaudīt nakšņojot festivāla telšu pilsētiņā.

Festivāla biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu