Nātre: «Hiphops Latvijā ir dir..ā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, 23. oktobrī, plkst. 22 Adrejostas ielā 4a, noliktavā Nr. 3 tiks prezentēts latviešu hiphopa mūzikas mākslinieka Jāņa Līcīša (Nātres) jaunais albums «Dāvana un posts». «Šis ir mans labākais darbs!» viņš stāsta intervijā TVNET. «Pirmo reizi albuma tapšanā un tā prezentēšanā esmu kārtīgi piestrādājis un gatavojies. Jūs būsiet pārsteigti!»

Nātre pēdējo reizi uz skatuves bija sadzirdams pirms trim gadiem. Šajā pārejas laikā, kad mikrofons «ieturēja pauzi», tika sakārtotas mūziķa domas. Pārejas laikā sarakstījis, ieskaitījis 15 dziesmas, no kurām deviņas ir jaunajā albumā. Bet pārējās būs daļa no trešās dziesmu izlases «Pazudušie ieraksti».

«Dāvana un posts» ir īpašs albums, jo satur dažāda rakstura dziesmas un Nātrem ir personisks. «Viss albums sastāv no atšķirīgiem viļņiem. Nepatīk viendabība. Ir agresīvas dziesmas, arī kāda priekš meitenēm,» pauž Līcītis.

Albuma prezentācijas pasākumā uzstāsies arī tādi viesmākslinieki kā Ozols, Ansis un citi. Tai skaitā pārsteiguma viesi. Ieejas maksa - 3 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu