Ozols: Esmu atgriezies no pagātnes ar skatu nākotnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 12. novembrī, savu piekto studijas albumu «Atpakaļ nākotnē» klubā «One One» prezentēs pašmāju hiphopa mākslinieks Ozols jeb Ģirts Rozentāls. Dienu pirms skaņuplates izdošanas TVNET tikās ar Ozolu «Dirty Deal Audio» ierakstu studijā, lai parunātu par hiphopa mūziku un mākslinieka jaunā albuma tapšanu.

«Atpakaļ nākotnē» ir Ozola piektais studijas albums, ilgi gaidīts un lolots. Mūziķis stāsta, ka tagad ir lielākā harmonijā pats ar sevi, rezultātā arī mūzika tiek radīta tieši tā, kā pats vēlas, bez jebkādiem uzstādījumiem.

«Esmu pats sajutis, ka šis ir brīdis, kad izdot relīzi!»

piebilst Ozols. Šajā albumā iekļautas 12 dziesmas, kas tapušas periodā no 2012. gada līdz pat šā gada rudenim, tostarp singli «Mirāža» (2012.), «Sapņotājs» (2013.), «Piemēri» (2013.), «Ilgojos» (2014.), kā arī jaunākais singls «Superhaips» (2015.) Kopumā plate ir, kā pats Ozols saka: «Uz «wow» viļņa!»

Jautāts, kādēļ albumam šāds nosaukums, Ozols to skaidro tieši: ««Atpakaļ nākotnē» - ar to asociējas, protams, ka pirmie divi singli ir astoņdesmito gadu noskaņās, kā arī tas ir ar mani ļoti cieši saistīts, jo

būtībā esmu tā kā atgriezies no pagātnes un ar skatu nākotnē!

Jo man tā pauze no pēdējās relīzes bija seši vai septiņi gadi.»

Sarunas laikā apspriedām arī Ozola mēģinājumu doties Krievijas mūzikas tirgus virzienā, hiphopa mūziku Latvijā, kā arī uzspēlējām spēli, kurā Ozolam bija jāatpazīst trīs dziesmu sampli, kas izmantoti pasaulē zināmu dziesmu pamatā. Vai mūziķim tas izdevās, skatieties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu