"Soundgarden" atkalapvienojas (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas "Soundgarden" bijušais solists Kriss Kornels (Chris Cornell) apgalvo, ka grupa pēc 12 gadu pauzes ir gatava atgriezties uz lielās skatuves.

Amerikāņu grandžroka pionieri Soundgarden, kas izjuka 1997.gadā, savā mājas lapā "Soundgardenworld.com" izplatījuši paziņojumu, ka gatavojas atsākt muzikālo darbību.

"12 gadu pauze ir galā, un esam atpakaļ ierindā," teikts paziņojumā. Savā mikroblogu vietnes "Twitter" profilā Kriss Kornels piebildis, ka "skaņas bruņinieki atkal ir zirgos". Tiesa, nekādu sīkāku paskaidrojumu Kornels nesniedz.

"Soundgarden" 1991.gads
"Soundgarden" 1991.gads Foto: Publicitātes foto

Mūzikas izdevums "Billboard", atsaucoties uz saviem informācijas avotiem, ziņo, ka Soundgarden jau saņēmuši vairākus uzaicinājumus uzstāties lielākajos vasaras rokfestivālos. Grupa šos faktus nekomentē.

Grupa Soundgarden izveidojās 1984.gadā un kopā ar Nirvana, Alice in Chains un Pearl Jam tiek uzskatīta par vienu no grandžmūzikas  svarīgākajām apvienībām. 1997.gadā grupa izjuka un Kornels sāka veiksmīgu solokarjeru, kā arī kļuva par jaunās supergrupas "Audioslave" dalībnieku.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu