Rīgā uzstāsies "Cannibal Corpse" (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ultraekstremālā ASV death metal grupa "Cannibal Corpse" 2010. gada Eiropas tūrē atkal iekļāvusi Rīgu un Latvijas klausītājiem šovakar (18. augustā) klubā "Melnā Piektdiena" prezentēs jaunāko albumu "Evisceration Plague" (2009)!

Rīgā "Cannibal Corpse" uzstāsies jau piekto reizi, un katra no tām grupas cienītājiem bijis neatkārtojums muzikāls piedzīvojums.

Nevar apgalvot, ka jaunais albums pārsteigtu ar kaut ko nedzirdētu, taču profesionāli ierakstītais materiāls, lieliski noslīpētais skanējums un grupai piemītošais rokraksts neatstāj izvēli žanra cienītājiem. Lai gan jaunā albuma materiāls ir zaudējis daļu sava haotiskuma, kļuvis nedaudz lēnāks un vieglāk uztverams, tas ne uz brīdi nezaudē eksplozīvi brutālo agresivitāti un pašu noteiktās žanra tradīcijas, kas aizrauj ar jaunu sparu, lieliskiem ģitārrifiem un melniem tekstiem un kārtējo reizi pārsteidz, ja vien kanibāli ar to vēl kādu spēj pārsteigt.

Lai atceramies, ka tieši perversie dziesmu teksti bija galvenais iemesls, kādēļ "Cannibal Corpse" bija aizliegto mūziķu topa galvgalī Austrālijā, Jaunzēlandē, Korejā un vēl joprojām pirmo trīs albumu dziesmas aizliegtas Vācijā! Miermīlīgāk noskaņotus pilsoņus mūziķi mēģina pārliecināt, ka tas nav domāts gluži nopietni: "Mēs mūsu dziesmās neaizstāvam vardarbību un tamlīdzīgas lietas. Tie ir tikai šaušalīgi stāstiņi izklaidei".

Resursi internetā: http://www.cannibalcorpse.net, http://www.myspace.com/cannibalcorpse

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu