Lēdija Gāga mulsina "BRIT Awards" rīkotājus (30)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu popmūzikas jaunā zvaigzne Lēdija Gāga (Lady Gaga) darījusi nemierīgus britu mūzikas balvu "BRIT Awards" pasniegšanas organizatorus, paziņojot, ka vēlas savu gaidāmo uzstāšanos padarīt mierīgāku, šādā veidā izrādot cieņu nesen mūžībā aizgājušajam modes dizainerim Aleksandram Makvīnam.

Dziedātāja izmēģināja savu priekšnesumu krietni agrāk - pirms pagājušajā ceturtdienā britu modes guru izdarīja pašnāvību. Tagad viņa izmainījusi sākotnējo uzstāšanos uz drūmu, akustisku numuru, lai paustu cieņu aizgājušajam dizainerim, vēsta britu tabolīds "The Sun".

""Lady Gaga" horeogrāfija bija pabeigta jau sen. Visa uzstāšanās bija izmēģināta un bija pilnībā gatava," bulvārpreses izdevumam pavēstīja kāda informēta persona. "Taču pirmdien, kad viņa atgriezās, viņa paziņoja, ka ir pārāk sarūgtināta par Aleksandra Makvīna nāvi, lai uzstātos ar to numuru."

Saskaņā ar pietuvinātās personas teikto, Lēdija Gāga būs tērpusies melnā un izpildīs savas dziesmas drūmākā skanējumā.

Britu mūzikas balvu "BRIT Awards" pasniegšanas ceremonija norisināsies Londonas arēnā "Earls Court Arena" otrdienas vakarā. Kā LETA vēstīja jau iepriekš, visvairāk balvām nominēta Lēdija Gāga un britu dziedātājas Florenses Velšas projekts Florence & The Machine.

Lēdija Gāga, kas Lielbritānijā 2009.gadā pārdevusi vairāk singlu nekā jebkurš cits mūziķis, nominēta kategorijās "Labākā ārzemju solo māksliniece", "Labākais 2009.gadā popularitāti ieguvušais ārzemju mūziķis vai grupa" un "Labākais ārzemju albums". Savukārt Florense Velša nominēta kategorijās "Labākā britu solo māksliniece", "Labākais 2009.gadā popularitāti ieguvušais britu mūziķis vai grupa" un "Labākais britu albums".

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu