Gāga ir viena un dzīvo celibātā (47)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Londonā reklamējot savu jauno lūpu krāsu "MAC Viva Glam", amerikāņu popmūzikas zvaigzne Lēdija Gāga (Lady Gaga) aicinājusi sievietes labāk atturēties no seksa, nekā stāties intīmās attiecībās ar ko pagadās, vēsta britu laikraksts "The Daily Telegraph".

Dziedātāja paskaidroja, ka viņa pati dod priekšroku seksuālai atturībai, jo viņai nav laika attiecībām. "Es izdarīju izvēli šajā dzīves posmā būt vienai, jo man nav laika kādu iepazīt. Un zināt ko? Tas ir normāli. Pat Lady Gaga var dzīvot celibātā," melnā mežģīņu triko un augstpapēžu kurpēs tērpusies mūziķe atzina prezentācijā.

"Ja tu nevari kādu iepazīt, tev nevajadzētu ar viņu nodarboties ar seksu,"

uzsvēra 23 gadus vecā dziedātāja, kuras īstais vārds ir Stefānija Germanota. "Mēs esam izauguši, un mēs zinām, ka mēs nevaram būt tik brīvi ar mīlestību."

Tāpat popmūzikas dīva aicināja sievietes regulāri veikt analīzes HIV pārbaudei. "Jums jābūt drošām par to, tāpēc pārbaudieties. Jūs neesat neievainojamas," sacīja dziedātāja.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu