"Outkast" dalībnieks Big Boi izziņo soloalbumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa dueta "Outkast" dalībnieks Big Boi paziņojis, ka viņa debijas soloalbums "Sir Lucious Leftfoot: The Son of Chico Dusty" klajā nāks šā gada 6. jūlijā.

Big Boi jeb īstajā vārdā Antuāna Patona (Antwan Patton) plati izdos ierakstu kompānija "Def Jam". Gaidāmā albuma aktuālo singlu "Shutterbug" producējis Skots Storčs (Scott Storch).

Platē būs atrodamas 14 jaunas dziesmas, to skaitā "Turns Me On" kopā ar Sleepy Brown (produc. Organized Noize), "Tangerine" kopā ar T.I., "Hustle Blood" ar Džeimiju Foksu (Jamie Foxx) (produc. Lil Jon) u.c.

2008.gada martā tika publicēts pirmais skaņdarbs no topošā albuma "Royal Flush" (kopā ar André 3000 un Raekwon), sekoja vēl vairāki tīmeklī "nopludināti" skaņdarbi, līdz 2009.gada beigās publiskots jauns video dziesmai "Fo Yo Sorrows" (ar George Clinton un Too Short). Tiesa, "Fo Yo Sorrows" (skat. video) albuma galaversijā nav iekļauts.

Zināms, ka arī otrs "Outkast" dalībnieks André 3000 gatavo soloalbumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu