"Staigājošais spoks" - Kārena Elsone (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ (25.maijā) "The Dead Weather" un "The White Stripes" līdera Džeka Vaita (Jack White) sieva Kārena Elsone (Karen Elson) laiž klajā savu debijas soloalbumu.

Britu modeles Kārenas Elsones jaunais albums saucas "The Ghost Who Walks", un to izdod Vaita dibinātā ierakstu kompānija "Third Man records". Vaits pats producējis Elsones albumu, kā arī iespēlējis tajā bungu partijas.

Albuma nosaukums nāk no manas skolas iesaukas,

plates nosaukuma izvēli komentē Elsone. "Tas bija viens no pozitīvākajiem mana garā, bālā auguma raksturojumiem."

Februārī klajā laists pirmais albuma singls  - albuma titulskaņdarbs "The Ghost Who Walks" (skat. video).

"Džeks ir tāds, kāds ir, es biju ļoti sanervozējusies, kad viņam rādīju savas sacerētās dziesmas," sadarbību ar Vaitu raksturo dziedātāja. "Tad kādu dienu viņš teica, lai vēlreiz nospēlēju viņam savas dziesmas, jo "rīt mēs iesim studijā". Džeks visu ieraksta lentē, līdz ar to daudzi skaņdarbi albumā ierakstīti dzīvajā. Džeks mani piespieda to darīt, taču tās bija vislabākās zāles."

Kārenas Elsones pirmie soļi mūzikā datējami ar 2003.gadu, kad viņa iedziedājusi fona vokālu Roberta Planta (Robert Plant) dziesmai "Last Time I Saw Her". 2005.gadā viens viņas skaņdarbs iekļauts žurnāla "Uncut" izlasē, savukārt gadu vēlāk veltījuma albumā Seržam Geinsbūram (Serge Gainsbourg) iekļauta Elsones un Keitas Mosas kopīgi iedziedātā "I Love You (Me Either)".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu