Internetā noplūdis Eminema jaunais albums (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu repera Eminema jaunais albums "Recovery" noplūdis internetā divas nedēļas pirms oficiālās izdošanas, vēsta "Lenta.ru".

Visas albuma 16 dziesmas vienlaicīgi parādījušās vairākos interneta resursos. Pagaidām nav zināms, kas vainojams noplūdē. Ne Eminems, ne viņa ierakstu kompānijas pārstāvji pagaidām nav komentējuši situāciju.

Jaunajam albumam pie klausītājiem vajadzēja nonākt tikai 22.jūnijā.

"Recovery" ir Eminema septītais studijas albums. Sākotnēji viņš bija plānojis rakstīt iepriekšējā albuma "Relapse" turpinājumu, taču aprīlī viņš paziņoja, ka tā vietā izdos pavisam jaunu ierakstu.

"Saskaņā ar sākotnējiem plāniem "Relapse 2" vajadzēja iznākt pagājušajā gadā," vēstīja mūziķa paziņojums. "Taču, tā kā es turpināju ierakstīt mūziku un strādāt ar jauniem producentiem, ideja par albuma "Relapse" turpinājumu man sāka šķist aizvien bezjēdzīgāka, un es vēlējos pavisam jaunu albumu. "Recovery" mūzika ir ļoti atšķirīga no "Relapse", un domāju, ka albums ir sava nosaukuma vērts."

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu