Policija: "Slipknot" basģitārists miris no morfīna pārdozēšanas (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wikipedia

Autopsijas rezultāti apliecinājuši, ka smagā metāla grupas "Slipknot" basģitārists Pols Grejs (Paul Gray) nomira no nejaušas morfīna un tā sintētiskā aizvietotāja fentanīla pārdozēšanas, paziņojusi policija.

Kā LETA vēstīja iepriekš, 25.maijā 38 gadus vecais Grejs tika atrasts miris savā viesnīcas numurā. Pēc viesnīcas darbinieka vārdiem, blakus Greja ķermenim bija šļirces adata, kā arī zāļu pudelītes.

Autopsijas rezultāti apliecinājuši, ka mūziķis miris no narkotiku pārdozēšanas, tomēr viņam bijusi arī nopietna sirds saslimšana. Policijas seržants Deivs Disnejs atzina, ka pagaidām nav nekādu pierādījumu tam, ka Grejam medikamentus izrakstīja ārsts, un policija cenšas noskaidrot, kā viņš tos ieguva. Viņš piebilda, ka iespējams tiks izvirzītas apsūdzības, taču ir pāragri spriest par to, kādas šīs apsūdzības būs.

Grupas "Slipknot" ierakstu kompānijas "Roadrunner Records" pārstāvis atteicās sniegt komentārus. Arī grupa neko nav komentējusi.

Grejs bija viens no "Slipknot" dibinātājiem. Grupa kļuva populāra ar tās 1999.gada debijas albumu "Slipknot", kas tika pārdots vairāk nekā miljons eksemplāros. Grupas ceturtais albums "All Hope Is Gone" sasniedza topa "Billboard 200" virsotni ASV, kā arī guva panākumus albumu topos Austrālijā, Kanādā, Jaunzēlandē, Austrijā, Somijā, Zviedrijā un Šveicē.

Grupa bijusi nominēta "Grammy" mūzikas balvai septiņas reizes, un 2006.gadā tās dziesma "Before I Forget" ieguva balvu par labāko metāla izpildījumu.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu