Laima Vaikule koncertēs Jūrmalā (38)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

3.augustā plkst. 20 Dzintaru koncertzālē apmeklētājiem būs iespēja noklausīties un noskatīties šīs vasaras sezonas koncertu, kurā galvenajā lomā būs stilīgākā šovu lēdija Laima Vaikule, informē koncerta rīkotāji.

Laima Vaikule uzstāsies draugu lokā – ar talantīgajiem latviešu mūziķiem, konkursa "Jaunais Vilnis" laureātiem Jāni Stībeli, Intaru Busuli un grupu "Melo-M".

Latvijā dzimusī, Austrumeiropā slavu iemantojusī leģendārā dziedātāja Laima Vaikule uz vienas skatuves pulcēs savus draugus, Latvijas populārākos mūziķus, kas izpildīs maestro Raimonda Paula un citu iemīļotu komponistu skaņdarbus. Koncerts iecerēts kā pārsteigums maestro.

Mūziķi piedāvās kopīgi veidotu programmu, kur izskanēs tādi zināmi hiti kā "Nakts ugunskurs", "Vernisāža", "Pianists", "Vēl nav vakars" un daudzas citas. Tāpat skanēs jaunākās maestro Raimonda Paula dziesmas, piemēram, „Putns”, „Es sapņoju par Jūrmalu”, „2 minūtes”. Šis koncerts Dzintaru koncertzālē paredzēts kā pārsteigums maestro, ar kura komponēto dziesmu „Nakts ugunskurs” Laima Vaikule 1986.gadā kļuva pazīstama ne tikai Latvijā, bet visā bijušās Padomju Savienības teritorijā.

Ekstravagantā „Šarma lēdija”, „samtainā balss” – kādus tik salīdzinājumus nav saņēmusi Laima Vaikule no pielūdzējiem visā pasaulē. Šī māksliniece ir neticami talantīga, viņai ir pārsteidzoša balss, savukārt modes pasaules kritiķi jau sen viņu nodēvējuši par stilīgāko dziedātāju krievu šovbiznesa vēsturē.

Laimas Vaikules priekšnesumi – tie ir apveltīti ar brīnumainu stāstu, kuros var sastapt gan romantiku, gan mīlestību, degsmi un tajā pašā laikā neticamu skaistumu. Laima Vaikule strādā Eiropas šovu – varietē stilā, uzstājoties ne tikai kā dziedātāja, bet arī kā horeogrāfe, uzveduma scenogrāfe, dziedātāja un aktrise. Tādēļ viss, ko Laima izpilda uz skatuves, ir ne tikai stilīgs un estētisks, bet reizē arī dzīvs, košs, talantīgs un aizraujošs. Viss minētais liek skatītājam iedziļināties notiekošajā un pārdzīvot līdzi uz skatuves izdziedātajiem skaņdarbiem.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un auto uzpildes stacijās Statoil visā Latvijā. Biļešu cenas sākot no 8 LVL. Kolektīvie biļešu pieteikumi pa e-pastu: rabarberstudio@inbox.lv.

Komentāri (38)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu