Metālisti albuma plakātu darina ar cilvēka asinīm (56)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: myspace

Zviedru blekmetāla (black metal) apvienība "Watain" izlēmusi nemāžoties ar sarkanu krāsu vai tomātu mērci un sava koncertplakāta izgatavošanai izmantojusi īstas cilvēku asinis, ziņo "www.printmag.com".

Šī daudz aprunātā zviedru grupa, iespējams, ir šajā ziņā viena no radošākajām apvienībām kopš glemroka zelta ēras laikiem, proti, grupas dalībnieki regulāri koncertos aptriepj sejas ar asinīm, izkārnījumiem un postulē, ka ir pati, pati ļaunākā, nāvējošākā, cilvēkus nīstošākā grupa pasaulē.

Pirms dažām dienām mūzikas presē ažiotāžu sacēlis jauns grupas izgājiens, proti, sava jaunā koncertplakāta izgatavošanā grupa izmantojusi īstas cilvēku asinis. Plakāta dizaina autors ir Parīzē dzimušais, Ņujorkā dzīvojošais dizainers Valnuārs jeb "Metastazis" un viņa studija. "Metastazis" dibināta 1999.gadā, un tajā darbojas Valnuārs, ilustrators "DJ Holowestcoast" un Anastasija Iļjina.

Šis fakts pierāda, ka arī burtiskā nozīmē savā darbā iespējams ieguldīt gan sviedrus, gan asinis.

Grupas "Watain" jaunākais albums "Lawless Darkness" (Eiropā izdots 7.jūnijā) veiksmīgi debitējis Zviedrijas mūzikas topā, pirmajā nedēļā uzkāpjot līdz 26.vietai. Arī ASV jau pārdotas 1000 albuma kopiju.

Plakāts
Plakāts Foto: Publicitātes foto
Metālisti albuma plakātu darina ar cilvēka asinīm
Metālisti albuma plakātu darina ar cilvēka asinīm Foto: www.printmag.com
"Watain"
"Watain" Foto: myspace
Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu