Hedons izdarījis pašnāvību, baidoties, ka sakropļojis fani (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu grupas "Ou Est Le Swimming Pool" dziedātājs Čārlzs Hedons (Charles Haddon), kurš pagājušo piektdien izdarīja pašnāvību dažas stundas pēc uzstāšanās Beļģijas festivālā "Pukkelpop", sev dzīvību atņēmis, baidoties, ka uzstāšanās laikā, lecot skatītājos, uz mūžu sakropļojis kādu meiteni, liecina ārvalstu medijos izskanējusī versija.

Kā vēsta Austrālijas interneta medijs "news.com.au", izmeklētāju rīcībā ir nonācis videomateriāls no aizkulisēm, kurā pēc koncerta Hedons dzirdēts sakām: "Es ceru, ka viņa izvilks. Es ceru, ka viņa atkal varēs staigāt."

Viens no koncerta aculieciniekiem atceras - brīdī, kad mūziķis lēcis skatītājos, fani tā vietā, lai viņu noķertu, pamukuši malā. Kāda meitene to acīmredzot nav paspējusi izdarīt un guvusi smagus savainojumus.

Mūziķim liktenīgais telekomunikāciju tornis
Mūziķim liktenīgais telekomunikāciju tornis Foto: AFP/LETA

Beļģijas laikraksts "De Standaard" ziņo, ka pēc uzstāšanās mūziķim bijis liels strīds ar grupas biedriem, bet pāris stundas vēlāk Hedona ķermenis tika atrasts pie telekomunikāciju torņa, no kura viņš nolēcis. 22 gadus vecais dziedātājs nokritis autostāvvietā un tika atzīts par mirušu.

"Ou Est Le Swimming Pool" koncertā cietusī meitene patlaban atrodas slimnīcā. Ārsti konstatējuši viņai smagus vienas kājas un mugurkaula skriemeļu savainojumus, tomēr tiek prognozēta pilnīga atveseļošanās.

Festivāla organizētāji un vairāki citi mūziķi, kas uzstājās "Pukkelpop", izteikuši dziļu līdzjūtību Hedona ģimenei, draugiem un grupas biedriem.

Londonas grupai, kas plašākai auditorijai pazīstama ar hitu "Dance The Way I Feel", triju dienas ilgais "Pukkelpop" festivāls bija tikai viens no pieturas punktiem turnejā pa Eiropu. Septembrī londonieši bija plānojuši doties uz Austrāliju, bet oktobrī paredzēta tūre pa pilsētām Lielbritānijā.

"Ou Est Le Swimming Pool" albumam "Christ Died For Our Synths" bija jāiznāk šogad.

25. "Pukkelpop" festivāls no 19. līdz 21. augustam norisinājās Beļģijā, netālu no Haseltas.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu