"Disturbed" pievienojas rokmūzikas elitei (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Keitija Perija (Katy Perry) šonedēļ ASV "Billboard 200" albumu topā spiesta piekāpties skarbajiem vīriem no rokgrupas "Disturbed", ziņo "Billboard.com".

Eiropā ne tik zināmās grupas "Disturbed" jaunais albums "Asylum" (Apvienotās Karalistes albumu topā tas debitēja tikai 7.vietā) pirmajā nedēļā Amerikā pārdots iespaidīgos 179 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati. Arī trīs iepriekšējie grupas albumi debitējuši 1.vietā. Ar šādiem panākumiem rokgrupu konkurencē var lepoties vien Metallica un Dave Matthews Band. "Disturbed" iepriekšējais albums "Indestructible" topa 1.vietā 2008.gadā debitēja ar 253 000 kopiju.

Šonedēļ top10 atrodami vēl četri jauni ieraksti. Kārtējā aktuālo hitu izlase "Now 35" ar 105 000 kopijām numur 2, R&B dziedātājs Laifs Dženingss (Lyfe Jennings) ar jauno "I Still Believe" sāk nedēļu 6.pozīcijā (36 000), savulaik populārā grupa "The Goo Goo Dolls" atgriežas topa 7.vietā ar jauno "Something For the Rest Of Us" (34 000), bet 1980.gados populārā grupa "Heart" ar jauno "Red Velvet Car" (27 000) noslēdz top10. Iepriekšējā grupas viesošanās top10 datējama ar 1990.gadu un albumu "Brigade".

Keitijas Perijas otrais (ja neskaita 2001.gada kristīgās mūzikas albumu) studijas albums "Teenage Dream" noslīdējis uz 4vietu. Eminems vēl joprojām 3.vietā ar "Recovery". Televīzijas šova "American Idol" 3.sezonas uzvarētāja Fenteiža Barino (Fantasia Barrino) pēc nesenās miega zāļu un aspirīna pārdozēšanas skandāla ar savu jaunāko dziesmu albumu "Back To Me" no 2.vietas noslīdējusi uz 5.pozīciju.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms palielinājies par 2%.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu