Lēdijas Gāgas video MTV atzīst par labāko (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien Losandželosā notika MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonija, kurā galveno balvu ieguva ekscentriskā dīva Lēdija Gāga (Lady Gaga) ar savu mūzikas video "Bad Romance".

Kopumā 24 gadus vecā popzvaigzne guva uzvaru astoņās nominācijās, tajā skaitā nominācijās "labākais popmūzikas video" un "labākais sieviešu izpildītājas mūzikas video".

"Šovakar es tā satraucos, ka varētu pievilt savus fanus,"

saņemot galveno balvu, asarām acīs pavēstīja Lēdija Gāga.

Pasākuma laikā Gāga atklāja arī sava gaidāmā albuma nosaukumu - "Born This Way" - un pat nodziedāja daļu no tituldziesmas.

Vēl viens veiksminieks MTV mūzikas video balvu pasniegšanas ceremonijā bija Eminems, kurš ieguva balvu hiphopa kategorijā, kā arī tika atzīts par labāko vīriešu izpildītāju. Viņš atklāja pasākuma tiešraidi ar savu dziesmu "Not Afraid".

Pieminēšanas vērtus panākumus guva arī kanādiešu tīņu zvaigzne Džastins Bībers, iegūstot apbalvojumu nominācijā "labākais jaunais mākslinieks" par savu mūzikas video "Baby".

Ne mazāk aizraujoši bija vērot ierodamies Kanji Vestu un Teilori Sviftu, kuri piedalījās pagājušā gada neaizmirstamākajā notikumā, kad Vests šokēja skatītājus, rupji pārtraucot Teilores Sviftas pateicības runu, saņemot balvu par labāko sieviešu izpildītājas mūzikas video. Kaut gan viņi nesatikās uz skatuves, Svifta nodziedāja nelielu dziesmiņu, kas tika uztverta kā Vesta atvainošanās pieņemšana.

"Tu vēl aizvien esi nevainīgs. Trīsdesmit divus gadus vecs un vēl aizvien pieaudz. Tu neesi tas, ko tu esi izdarījis."

Pašlaik "MTV" pārraida samērā maz mūzikas video, dodot priekšroku ienesīgākam žanram - realitātes šoviem.

2010.gada MTV mūzikas video balvu ieguvēju saraksts

Gada labākais video - Lady Gaga "Bad Romance"

Labākais sieviešu izpildītājas mūzikas video - Lady Gaga "Bad Romance"

Labākais vīriešu izpildītāja mūzikas video - Eminems - "Not Afraid"

Labākais popmūzikas video - Lady Gaga "Bad Romance"

Labākais jaunais mākslinieks - Džastins Bībers

Labākais rokmūzikas video - "30 Seconds To Mars" - "Kings and Queens"

Labākais hiphopa video - Eminems - "Not Afraid"

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu