Džeks Vaits izgudrojis jaunu vinila formātu (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu mūziķis Džeks Vaits (Jack White) izziņojis savas grupas "The Dead Weather" jaunā singla izdošanas datumu. Interesanti, ka dziesma "Blue Blood Blues" būs pieejama pavisam jaunā vinilplates formātā - "Triple Decker Record", ziņo ārvalstu mediji.

Mūziķis jauno "The Dead Weather" singlu izdos pats savā Nešvilā bāzētajā mūzikas izdevniecībā "Third Man Records". Ieraksts būs pieejams vinilplatē uzreiz trīs formātos, turklāt vienu no šiem formātiem izgudrojis pats Vaits.

Pirmie divi būs tradicionālās 12 un 7 collu vinilplates, kurām kā b-puses pievienotas dziesmas - attiecīgi "Jawbreaker" un "No Hassle Night"/"I Just Want to Make Love to You". Savukārt trešais formāts, ko "The White Stripes" un "The Raconteurs" mūziķis nodēvējis par "Triple Decker", būs kā plate platē.

Pēc 12 collu plates noklausīšanās iespējams ar naža vai skrūvgrieža palīdzību "izmakšķerēt" mazo platīti.

Šo triku pats Vaits demonstrē "Youtube" ievietotajā instrukcijā (skat. video).

Šāda "Triple Decker" plate izdota tikai 300 eksemplāros un pārdošanā nonāks 17.septembrī. 100 eksemplāri tiks tirgoti paša Vaita  "Third Man Records" veikalā. Pārējie eksemplāri tiks izsūtīti veikaliem un būs pieejami internetā.

Kompozīcija "Blue Blood Blues" ņemta no šogad izdotā grupas studijas albuma "Sea of Cowards".

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu