Veterāns Fils Kolinss atkal topā! (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Grupas "Genesis" bundzinieks un dziedātājs Fils Kolinss (Phil Collins) ar savu jauno soulmūzikas klasikas albumu "Going Back" spējis pakāpties uz Apvienotās Karalistes albumu topa augstākā pakāpiena, ziņo ārvalstu prese.

Lai arī pagājušonedēļ Kolinsa jaunais albums debitēja tikai 4.vietā, šonedēļ, par spīti vairākiem jauniem albumiem, tas uzkāpis līdz pat 1.vietai, nostumjot no troņa īru poproka kolektīva "The Script" otro studijas veikumu "Science And Faith".

Jauno albumu Fils Kolinss velta saviem pusaudžu gadu elkiem ir priecīgs, ka ierakstā piedalīties piekrituši leģendārie "The Funk Brothers". Kolinss savas 30 gadus ilgās solokarjeras laikā izpildījis tādas popularitāti iemantojušas kaverversijas kā "You Can’t Hurry Love", "A Groovy Kind Of Love" un "True Colors", bet tagad pirmo reizi viņš visu albumu veltījis citu komponistu skaņdarbiem, godinot savus pusaudžu gadu elkus - Dastiju Springfīldi, Fila Spektora producēto meiteņu grupu "The Ronettes" un Čikāgas kolektīvu "The Impressions".

"Tam nevajadzētu būt pārsteigumam, ka beidzot izdodu savu mīļāko dziesmu albumu - šīs dziesmas veidoja manu pusaudžu gadu ikdienu, kad Londonas klubā "Marquee" tās klausījos grupu "The Who" un "The Action" izpildījumā," atceras Fils Kolinss.

"Mans mērķis nebija radīt ko jaunu, bet drīzāk mēģināt atjaunot sajūtas, kādas bija, pirmoreiz klausoties šīs lieliskās dziesmas."

Savulaik par dumpīgajiem "Velsas teroristiem" dēvētie Manic Street Preachers ar savu jauno albumu "Postcards From A Young Man" debitējuši 3.vietā, savukārt Losandželosas apvienība Maroon 5 Adama Levina vadībā ar savu jaunāko veikumu kā jaunums numur 6.

Dziedātāja Sīla (Seal) jaunākais studijas albums "Seal IV: Commitment", kurā mūziķis turpina iesākto sadarbību ar maestro Deividu Fosteru, pirmajā nedēļā spējis uzkāpt tikai līdz 11.vietai.

Singlu konkurencē pārliecinoši labākais izrādījies jaunā dziedātāja Bruno Marsa (Bruno Mars) romantiskais "Just The Way You Are (Amazing)" (skat.video).

Top10 singli

1. Bruno Mars – 'Just The Way You Are (Amazing)'

2. Taio Cruz - 'Dynamite'

3. Katy Perry – 'Teenage Dream'

4. The Script – 'For The First Time'

5. Alexandra Burke - 'Start Without You'

6. Eminem ft Rihanna – 'Love The Way You Lie'

7. Emma's Imagination - 'Focus'

8. Katy B – 'On A Mission'

9. Shontelle – 'Impossible'

10. Alex Gaudino - 'I'm In Love (I Wanna Do It)'

Top10 albumi

1. Phil Collins - 'Going Back

2. The Script – 'Science & Faith'

3. Manic Street Preachers - 'Postcards From A Young Man'

4. Brandon Flowers – 'Flamingo'

5. Robert Plant – 'Band Of Joy'

6. Maroon 5 - 'Hands All Over'

7. Linkin Park – 'A Thousand Suns'

8. Katy Perry – 'Teenage Dream'

9. Mumford & Sons - 'Sigh No More'

10. The xx – 'The xx'

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu