Iespējams "Psychocandy" 25 gadu jubilejas koncerts (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Novembrī apritēs 25 gadi, kopš izdots viens no alternatīvās mūzikas stūrakmeņiem - skotu grupas "The Jesus And Mary Chain" debijas albums "Psychocandy".

Pirms dažām dienām intervijā blogam "vonpipmusicalexpress" grupas "The Jesus And Mary Chain" dalībnieks Džims Rīds (Jim Reid) atzinis, ka viņš neizslēdz iespēju kopā ar grupu nospēlēt īpašu "Psychocandy" 25 gadu jubilejas koncertu, kurā atskaņotu visu 1985.gada albumu no sākuma līdz beigām. Tiesa, viņš arī atzinis, ka "Psychocandy" ir sarežģīts ieraksts, lai to atskaņotu dzīvajā.

"Ja runājam par "Psychocandy" spēlēšanu dzīvajā, es to neizslēdzu,"

viņš atzinis. "Taču taisnības labad jāsaka, ka tas ir ļoti sarežģīts albums, ko spēlēt. Dievs vien zina, kā mēs savulaik to esam darījuši. Visticamāk, vienmēr bijām tik ļoti sadzērušies, ka mums likās, ka to spēlējam." 

Lai arī šobrīd "Psychocandy" ir viens no ietekmīgākajiem rokmūzikas darbiem, Rīds atzīst, ka dažas lietas tajā viņi esot gribējuši mainīt.

"Tikai dažas dienas pēc albuma pabeigšanas mēs gribējām veikt pāris izmaiņas," viņš atklāj. "Tas tā parasti notiek, ka pēc pabeigšanas gribas to it kā uzlabot, taču pēc būtības jebkādi labojumi to nebūtu būtiski izmanījuši."

"Tagad atskatoties uz albumu, ir sajūta, ka lūkojies uz kādām vecām fotogrāfijām. "Psychocandy" precīzi ilustrē mūs tajā laikā un vietā, protams, mēs paši esam mainījušies, bet plate gan nav."

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu