Džeja Keja un "Jamiroquai" helikoptera fanks (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu fankmūzikas projekts "Jamiroquai" šonedēļ (01.11.) pēc piecu gadu pauzes laiž klajā jaunu studijas albumu "Rock Dust Light Star", ziņo ārvalstu prese.

Jaunais Džeja Keja (Jay Kay) un viņa grupas "Jamiroquai" studijas darbs seko 2006.gada singlu izlasei "High Times: Singles 1992–2006" un 2005.gada albumam "Dynamite", ir pirmais jaunās izdevniecības "Mercury Records" apgādā. Pirms tam grupas ierakstus kopš 1992.gada izdeva "Sony Music".

Albums, kuru mūzikas prese dēvē par "atgriešanos pie saknēm", tapis divu gadu laikā paša Keja mājas studijā, kas atrodas 32 hektāru lielā teritorijā Londonas rietumdaļā.

Tieši tur ekstrēmu sajūtu cienītājs Kejs glabā savu sporta auto kolekciju un, kas interesanti, pēdējos gadus mācījies lidot ar helikopteru.

Šīs savas jaunās pilota prasmes Kejs mums demonstrē albuma pirmā promo singla "White Knuckle Ride" videoklipā (skat. video). Kā otrais skaņdarbs jeb pirmais oficiālais singls ieplānots liriskais "Blue Skies".

"Rock Dust Light Star"
"Rock Dust Light Star" Foto: Publicitātes foto

Vīrs, kas pazīstams arī kā "kaķis ar lielo cepuri" ("the cat in the hat") vēl joprojām aizraujas ar dažādu cepuru kolekcionēšanu un iecerējis jauno muzikālo materiālu spēlēt arī koncertos, tiesa, šoreiz koncerti būšot daudz piezemētāki un ne tik trakulīgi kā senajās dienās.

"40 gadu vecumā tu nevēlies darīt tās lietas, ko darīji 19 gadu vecumā," viņš komentē. "Ir jāaug līdzi mūzikai."

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu