"Paramore" un Heilija piedāvā jaunu video! (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Viena no spožākajām pēdējā gadu desmita amerikāņu poproka grupām "Paramore" laidusi klajā jaunu singlu no 2009.gada albuma "Brand New Eyes" (skat. video).

Jau pirms gada TVNET Mūzika rakstīja, ka skaņdarbs "Playing God" ir kā radīts, lai turpinātu iepriekšējās plates singla "That''s What You Get" panākumus. Tomēr tikai tagad dziesma izdota kā singls.

Dziesmas video savā ziņā turpina pirmā albuma singla "Ignorance" estētiku, kurā grupa uzstājas tumšā pagrabtelpā. Šoreiz gan rudmatainā grupas soliste Heilija Viljamsa (Hayley Williams) videoklipā nodarbojas ar savu grupas biedru spīdzināšanu un nozāļošanu.

Klips uzņemts dziedātājas īstajās mājās Frenklinā, Tenesijas štatā.

Protams, klipa beigās, Viljamsa atsien sagūstītos mūziķus un vienojas kopīgā dziesmā.

Atgādinām, ka grupa izveidojās 2004.gadā, kad Heilijai bija tikai 13 gadi, jau gadu vēlāk tiek izdots pirmais albums, kam 2007. gadā seko komerciālā izraušanās ar "Riot!". Protams, liels grūdiens bija 2008.gada gada vampīrfilmas "Krēsla" tituldziesma "Decode".

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu