Jaunas plates nākamgad sola P.Dž.Hārvija un Niks Keivs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Angļu dziedātāja P.Dž.Hārvija (P.J.Harvey) jeb Pollija Džīna Hārvija paziņojusi, ka 14.februārī iznāks viņas jaunākais albums "Let England Shake". Savukārt austrāliešu rokmūziķis Niks Keivs (Nick Cave), kas reiz ar Hārviju vienojās kopīgā dziesmā "Henry Lee", atklājis, ka viņa grupa "The Bad Seeds" nākamajā gadā izdos jaunu albumu.

Niks Keivs sola nākamgad izdot jaunu grupas "The Bad Seeds" albumu

Lielbritānijā dzīvojošais austrāliešu rokmūziķis Niks Keivs sarunā ar "Spinner.com" atzina, ka pagaidām vēl nemaz nav sācis rakstīt jauno materiālu.

"Pagaidām es vēl neko neesmu uzrakstījis, bet es tā nemaz nestrādāju.

Man ir noteikts datums, kurā jāsāk ierakstīt, un tad es arī iešu un sākšu. Es to nedarīšu, kamēr nebeigšu (grupas) "Grinderman" turneju, kas ir vienkārši fantastiska," paskaidroja Keivs.

Keiva blakusprojekts "Grinderman" izdeva savu jaunāko albumu šā gada septembrī, un šobrīd grupa koncertē ASV. Nākamā gada sākumā turneja pārcelsies uz Jaunzēlandi un Austrāliju un noslēgsies ar koncertu Pērtā 6.februārī.

P.Dž. Hārvija izdos jaunu albumu

Angļu dziedātāja P.Dž.Hārvija paziņojusi, ka 14.februārī iznāks viņas jaunākais albums "Let England Shake". Albums ierakstīts kopā ar Džonu Perišu (John Parish), ar kuru pagājušajā gadā viņa izdeva ierakstu "A Woman A Man Walked By". Viņas pēdējais soloalbums "White Chalk" iznāca 2007.gadā.

Jauno ierakstu producējis Flūds jeb Marks Eliss, taču tā tapšanā piedalījies arī grupas "The Bad Seeds" bijušais dalībnieks Miks Hārvijs un Žans Marks Bitī (Jean-Marc Butty).

"Lielāko daļu mēs spēlējām dzīvajā," atklāja Hārvija intervijā ar žurnālu NME.

"Kaut kāda iemesla dēļ mēs šobrīd piedzīvojam labu dzīves posmu, mūsos ir daudz enerģijas, intensitātes un vitalitātes.

Tā bija patiešām patīkama pieredze, un es domāju, ka tāpēc arī ierakstīšana izvērtās ļoti enerģiska un pacilājoša."

Foto: Publicitātes foto

Kā ziņots iepriekš, februāra beigās P.Dž.Hārvija dosies arī nelielā turnejā ar četriem koncertiem. 18.februārī viņa uzstāsies Briselē, 21.februārī paredzēts koncerts Berlīnē, savukārt 24. - Parīzē. Turneja noslēgsies ar koncertu Londonā 27.februārī. Uz skatuves viņai pievienosies Perišs, Miks Hārvijs un Bitī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu