«Pet Shop Boys» uzfilmē klipu Igaunijā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāku «Grammy» nominanti un mūzikas balvu ieguvēji, elektroniskās/pop mūzikas duets no Anglijas «Pet Shop Boys» oktobra beigās laidis klajā savu labāko dziesmu izlasi «Ultimate», kurā iekļauta arī viena jauna dziesma.

«Ultimate» duetam ir jau trešā izlase, kurā iekļauti 18 jau izdoti singli hronoloģiskā secībā, kā arī jauna dziesma «Together», kas digitāli izdota 24. oktobrī.

Interesanti, ka jaunākās dziesmas video filmēts mūsu kaimiņvalstī Igaunijā, Tallinas priekšpilsētā, tiesa, paši grupas dalībnieki Nīls Tenants (Neil Tennant) un Kriss Louvs (Chris Lowe) klipā redzami tikai epizodiski, taču video ir vizuāli interesants mīlas stāsts padomju estētikas garā.

Klips, kura režisors ir igaunis, koncertaģentūras FBI vadītājs Pēters Rebane (Peeter Rebane), vēsta par kādu rūpnīcas strādnieku, kurš noraugās uz kādas deju akadēmijas meiteņu baleta mēģinājumiem. Kopā ar draugiem viņš dodas uz baleta studiju un sāk kopīgu deju. Protams, klipa beigās mēs uzzinām - tas viss bijis tikai sapnis.

Atgādinām, ka vīri Rīgā uzstājušies divreiz - 2000. un 2007. gadā, sniedzot lieliskas popmūzikas koncerta paraugstundas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu