"SEB Muzikālajā bankā" uzvar Nikolajs Puzikovs (180)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV šova "O!Kartes Akadēmija" dalībnieks, dziedošais policists Nikolajs Puzikovs kļuvis par Latvijas Radio 2 popdziesmu un rokdziesmu aptaujas "SEB Muzikālā banka 2010" uzvarētāju. Viņa dziedātā dziesma "Dievs tevi mīl" spēja apsteigt pat "Prāta Vētras" izpildīto "Garo dienu", kā arī pērnā gada uzvarētāju "Musiqq" hitu "Dzimšanas diena".

Apbalvošanas ceremoniju kopā ar Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu Ventspils Olimpiskajā centrā itin veiksmīgi vadīja viens no finālistiem - Jānis Stībelis. Visas 15 fināla dziesmas izskanēja jaunos aranžējumos kopā ar Normunda Šnē diriģēto "Sinfonietta Rīga" un Kristapa Krievkalna instrumentālo grupu. Par veiksmīgāko priekšnesumu vismaz mēs atzinām "Labvēlīgā tipa" pompozi humoristisko uzstāšanos baltos uzvalkos un tikai kā vokālistiem. Labs priekšnesums sanāca arī pašam pasākuma vadītājam J. Stībelim, kuram sev ļoti neierastā pantiņskaitītāja ampluā bija pievienojies arī Mixmaster AG.

Atgādināsim, ka N. Puzikovs ir tikai uzvarētājdziesmas izpildītājs. Tās autori ir komponists Artūrs Palkevičs un dzejnieks Guntars Račs. Tāpat apbalvošanas ceremonijas laikā tika izpildītas tikai 14 no 15 fināla dziesmām, jo "Prāta Vētra" šajā pasākumā nepiedalījās.

Šova vērošanu LTV1 diemžēl pabojāja ieraksta (tiešraidē ceremonija tika raidīta tikai Latvijas Radio 2) brāķis - attēla un skaņas nesakritība...

Fināla dziesmu secība klausītāju un ekspertu kopvērtējumā:

1. "Dievs tevi mīl" – Nikolajs Puzikovs,
2. "Gara diena" – "Prāta Vētra",
3. "Dzimšanas diena" – "Musiqq",
4. "Iedomājies" – Aisha un Miks Dukurs,
5. "Jo tā grib mana sirds" – Jānis Stībelis,
6. "No 10–10" – "Musiqq",
7. "Dažreiz" – Ivo Fomins,
8. "Es skrienu" – Lauris Reiniks,
9. "Tici vai ne" –  Kaža,
10. "Ūdenskrāsas" – Liene Šomase,
11. "Čiekurs egles dēls" – "Labvēlīgais tips",
12. "Rīts ir tālu vēl" – Candy,
13. "Cīrulis" – Roberts Pētersons,
14. "Līdzsvarā" – "PeR" un Dairis,
15. "Hēlija balons" – Miks Dukurs.

Komentāri (180)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu