Trešais "Saldus Saules" lielais viesis būs "H-Blockx"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rokfestivāls "Saldus Saule" nebeidz pārsteigt! Šoreiz – ar "nu metal" pārstāvjiem "H-Blockx" no Vācijas, kuri uzstāsies festivāla pirmajā dienā 8. jūlijā, informē festivāla organizatori.

Šī muzikālā Minsteres apvienība kļuva populāra deviņdesmitajos gados ar tādiem hitiem kā "The Power", "Move" vai "Risin' High". Grupa ir tikusi nominēta MTV Eiropas Mūzikas balvai, kā arī pārdevusi vairāk nekā 750 000 ierakstu.

Šobrīd grupā spēlē Henings Vēlands (Henning Wehland), Stefans Hinzs (Stephan Hinz), Tims Humpe (Tim Humpe) un Stefens Vilmkings (Steffen Wilmking). Šādā sastāvā grupa viesosies arī Saldū ar saviem slavenākajiem gabaliem.

Kopumā festivāls "Saldus Saule" ir atklājis trīs lielos māksliniekus – "Skyforger", "Lordi" un "H-Blockx", kuri uzstāsies festivāla pirmajā dienā. Kuras grupas vēl spēlēs "Saldus Saulē" pirmajā dienā un kas būs festivāla otrās dienas galvenais viesis – par to organizatori pagaidām vēl klusē.

Biļetes nopērkamas "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības vietās visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena vienai dienai ir 10 lati, savukārt divu dienu biļete maksā 15 latus.


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu