Tallinā uzstāsies "Napalm Death" bundzinieks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 1.aprīlī, teātrī un bārā "Von Krahl" Tallinā savas "No Hate, No Gain 2011" turnejas ietvaros uzstāsies Miks Hariss (Mick Harris) jeb "Scorn" no Lielbritānijas, informē organizatori.

Nav biežas reizes, kad leģendārās apvienības "Napalm Death" bundzinieks, t.s. "blast-beat" bungu spēles manieres tēvs un ekstrēmās mūzikas novators Miks Hariss jeb projekts "Scorn" uzstājas koncertos vai dodas turnejās. Šis pavasaris ir viena no tām, turklāt vienīgais koncerts Baltijas valstīs gaidāms jau šo piektdien, 1.aprīlī Tallinā.

Atzīmējot sava pēdējā studijas albuma "Refuse; Start Fires" izdošanu pagājušogad, kā arī nupat publicēto "Yozza" EP, "Scorn" sniegs nedaudzus, bet zīmīgus koncertus Eiropā, to skaitā arī daudzu mūzikas cienītāju mekā – festivālā "Roadburn" Tilburgas pilsētā Nēderlandē.

Vēl vairāk, koncertā Tallinā uzstāsies arī ierakstu izdevniecības "Ohm Resistance" boss "Submegerged" un igauņu industriālās rokmūzikas smagsvari "Pedigree".

Ieeja koncertā no plkst. 21:00, biļetes pārdošanā pie ieejas. Cena – 20 eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu