Krievijas Eirovīzijas pārstāvis: Eto Rosija bļ..d!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā izcēlies Krievijas dziedātājs Aleksejs Vorobjovs. Iekļūstot finālā, viņš TV kamerā tiešajā ēterā no prieka kliedza: "Tā ir Krievija, bļ..d!" ("Это Россия, б...!")

Kad Eirovīzijas pirmā pusfināla noslēgumā par vienu no Eirovīzijas finālistiem tika nosaukta Krievija, tās dalībnieks Aleksejs Vorobjovs nespēja novaldīt prieku un, vicinot Krievijas karogu, TV kamerā kliedza: "Tā ir Krievija! Tā ir Krievija, bļ..d! Nāc šurp, bļ..d! Skaties acīs, bļ..d!" un sirsnīgi noskūpstīja kameru. (Skat. video.)

Pēc pusfināla preses konferencē Vorobjovs atzinās, ka ļoti pārdzīvojis, gaidot, iekļūs finālā vai ne, vēsta newsru.com. "Tas bija ļoti grūti – sēdēt un gaidīt. Katram ir savs sapnis, bet mans sapnis bija nokļūt šeit – Eirovīzijā, finālā. Un, lūk, esmu šeit un nu jūtos laimīgs."

Kā ziņots, starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā šogad kopumā piedalās 43 valstis; tā pirmais pusfināls notika 10.maijā, otrs konkursa pusfināls notiks 12.maijā, tajā piedalīsies arī mūsu Eirovīzijas cerība "Musiqq"; bet fināls - 14.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu