Londonieši cīnās par iespēju vērot Opolais uzstāšanos Koventgārdenā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Latvijas Koncerti

Kā "ABNews" jau ziņoja, latviešu soprāns Kristīne Opolais ir debitējusi Londonas Karaliskajā operā, atveidojot galveno lomu izrādē "Madama Butterfly".

Pirms dažām dienām Londonas iedzīvotājiem bija iespēja redzēt izrādes tiešraid no operas nama uz lielajiem ekrāniem daudzās Lielbritānijas pilsētās.

Lielākais apmeklētāju skaits, kā ierasts, bija Londonas Trafalgarskvērā. Kā ziņo britu laikraksts "London Evening Standard", Operas namam gan nācies atvainoties par to, ka visi gribētāji nevarēja vērot fantastisko soprāna sniegumu:

pirmo reizi vēsturē brīvdabas tiešraidi gribējuši vērot tik daudz cilvēku, ka policijai nācās norobežot laukumu.

Astoņi tūkstoši cilvēku vēroja tiešraidi laukumā, kamēr divi tūkstoši bija spiesti palikt aiz norobežojuma.

Latviešu soprāns Kristīne Opolais Lielbritānijā kļuvusi par zvaigzni, saņemot visizcilākos vērtējumus no visiem kritiķiem. Turklāt papildus Opolais fantastiskajam sniegumam, bija arī brīnišķīgs, silts laiks. Acīmredzot, šī kombinācija lika neplānoti daudziem skatītājiem ierasties uz tiešraidi Londonas Trafalgāra laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu