Dāvids Geta nolēmis mūs samīdīt ar saviem bītiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Video kadrs

Viens no pēdējo gadu populārākajiem deju mūzikas dīdžejiem - francūzis Dāvids Geta (David Guetta), kas kļuvis par tādu kā magnētu daudzām popmūzikas zvaigznēm, kas izslāpušas pēc jaunām skaņām, šonedēļ laiž klajā savu jaunāko deju mūzikas studijas albumu "Nothing but the Beat", ziņo ārvalstu prese.

"Nothing but the Beat" (Astralwerks/EMI) ir dīdžeja piektais studijas ieraksts un seko 2009.gada "Grammy" nominētajam ierakstam "One Love", kas bija viens no veiksmīgākajiem hausmūzikas un hiphopa/R&B žanru saplūšanas eksperimentiem.

Par pasaules hitiem kļuva tādas dziesmas kā "When Love Takes Over" ar R&B grupas "Destiny's Child" zvaigzni Keliju Rouland (Kelly Rowland), "Sexy Bitch" ar senegāliešu izcelsmes R&B mūziķi un producentu Eikonu (Akon), "Gettin' Over You" ar "The Black Eyed Peas" dalībnieci Fērgiju (Fergie), "Memories" ar Klīvlendas reperi Kids Kadijs u.c. Kopumā Geta pārdevis 4.2 miljonus singlu, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati.

Arī jaunajā albumā Geta turpina sadarboties ar populāriem hiphopa un R&B māksliniekiem. Par populārāku singlu no "Nothing but the Beat" šobrīd kļuvis skaņdarbs "Where Them Girls At", kurā dzirdami reperis "Flo Rida" un ekscentriskā Nikija Mināža (Nicki Minaj). Vēl albumā piedalās Lil Veins (Lil Wayne), Ašers (Usher), Dženifera Hadsone (Jennifer Hudson), Jessie J, Sia Furler, will.i.am, Eikons (Akon) u.c.

Jaunais ieraksts ir pirmais, kurā nav dzirdama Getas ilggadējā sadarbības partnera - solista Krisa Vilisa (Chris Willis) balss.

Albuma otrais singls, kas izdots 18.jūlijā ir "Little Bad Girl" (ar Taio Cruz un Ludacris), bet kā trešais ieplānots "Without U" ar dziedātāju Ašeru.

Kopā ar albumu tiks izdotas arī dziesmu instrumentālās versijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu