Rīgā pianists Ričards Klaidermans

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šovakar, 6.oktobrī ar koncertu Rīgas Kongresu namā atgriezīsies pasaulē populārais instrumentālās mūzikas izpildītājs un romantiskais pianists Ričards Klaidermans (Richard Clayderman), informē koncertaģentūrā "Makroconcert Latvija".

Klaidermans Rīgas Kongresu namā uzstāsies ar koncertprogrammu "From Paris with Love" ("Ar mīlestību no Parīzes").

Pianista izpildījumā Rīgā izskanēs visskaistākās un visromantiskākās melodijas no Klaidermana 35 gadu laikā radītā repertuāra.

Savas 35 gadus ilgās un veiksmīgās muzikālās karjeras laikā Klaidermans ierakstījis vairāk nekā 1000 skaņdarbu, viņa ieraksti 267 reizes izpelnījušies zelta un 70 reizes platīna statusu.

Pateicoties savai patikai uzstāties publikas priekšā un skatītāju mīlestībai, viņš nereti sniedz vairāk nekā 200 koncertu gadā un regulāri dodas plašās turnejās gan Eiropā un Āzijā, gan Amerikā un Austrālijā.

Klaidermana repertuārs variē no klasikas līdz vieglam džezam, un pāri visam Klaidermans ir nepārspējams romantisko noskaņu meistars, jo liriskas un maigi emocionālas notis caurvij vai ikvienu viņa skaņdarbu.

Pianista pēdējie divi studijas albumi klajā nākuši šogad, un tajos iekļauti gan klasikas skaņdarbi, gan pianista iemīļotākās dziesmas jaunās skaņās.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu