Deva stāvoklī, pārceļ albuma izdošanas datumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Deva (Dev) paziņojusi, ka ir stāvoklī, un pārcēlusi ilgi gaidīto debijas albuma "The Night the Sun Came Up" izdošanas datumu no 20. septembra uz 1. novembri, ziņo ārvalstu prese.

Dziedātāja, īstajā vārdā Devina Stāra Teilsa (Devin Star Tailes) ar izdevniecības "Universal Republic" starpniecību paziņoja, ka albuma izdošanas datuma pārcelšana nav saistīta ar viņas grūtniecību, bet gan vēlmi uzlabot albuma saturu.

Dev "The Night the Sun Came Up"
Dev "The Night the Sun Came Up" Foto: Publicitātes foto

Par grūtniecību Deva, kas plašāku popularitāti ieguva pēc kolektīva "Far East Movement" hita "Like a G6", paziņoja ar mikroblogu vietnes "Twitter" starpniecību.

"Es esmu iemīlējusies savā labākajā draugā Džimijā," viņa raksta. "Kā mīlestības apliecinājums drīz pasauli ieraudzīs mūsu bērniņš. Viņa ir labākais, kas noticis manā dzīvē."

No topošā Devas albuma izdoti jau divi singli - "Bass Down Low" un "In the Dark".

Deva savas dziedātājas gaitas sākusi ar dziesmu publicēšanu "myspace", līdz viņas talantu pamanījuši puiši no dueta "The Cataracs".

Deva kā viesvokāliste dzirdama vairākos populāros skaņdarbos - "She Makes Me Wanna" (JLS), "Who's That Boy" (Demi Lovato) u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu