"Depeche Mode" dibinātāji apvienojas jaunā projektā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Divi leģendārās britu sintīpopa apvienības "Depeche Mode" oriģinālā sastāva dalībnieki Martins Gors (Martin Gore) un Vinss Klārks (Vince Clark) izveidojuši jaunu muzikālo kopprojektu, ziņo ārvalstu prese.

"Depeche Mode" oficiālajā mājas lapā teikts, ka mūziķi, kas kopā neesot strādājuši kopš 1981.gada, savam jaunajam duetam izvēlējušies nosaukumu VCMG.

Ideja par kopīgu projektu Vinsam Klārkam radusies 2010.gadā. Viņš iecerējis jaunu tehno mūzikas albumu un elektroniskā vēstulē uzrunājis savu seno kolēģi Martinu Goru. Gors labprāt piekritis. Arī viss muzikālais materiāls tapis, elektroniski apmainoties ar mūzikas failiem.

Klātienē abi "Depeche Mode" mūziķi tikās vien šogad izdevniecības "Mute" rīkotajā pasākumā Londonā.

Plānots, ka VCMG albums dienas gaismu ieraudzīs 2012.gadā. Pirms tam, jau 30.novembrī, iecerēts izdot mazalbumu (EP) "Spock".

Atgādinām, ka Klārks bija viens no "Depeche Mode" dibinātājiem. Pēc aiziešanas no grupas viņš izveidoja "Yazoo" un vēlāk "Erasure".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu