«Rammstein» iesildīs zviedru metāla grupa «Deathstars»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas superzvaigžņu «Rammstein» koncertu «Arēnā Rīga» 7. februārī iesildīs viena no komerciāli veiksmīgākajām Skandināvijas grupām «Deathstars», informē koncerta rīkotāji.

Industriālā metāla apvienība «Deathstars» atzīst, ka iespēja kāpt uz skatuves pirms tādiem mūzikas grandiem kā «Rammstein» ir liels pavērsiens grupas karjerā. Par godu «Rammstein» Eiropas turnejai, kurā «Deathstars» uzstājas kā iesildītāji, grupa laidusi klajā albumu «The Greatest Hits On Earth», kurā apvienotas «Deathstars» labākās dziesmas. Grupas kontā ir jau trīs veiksmīgi studijas albumi un dalība lielākajos Eiropas mūzikas festivālos. Atgādinām, ka «Deathstars» jau reiz viesojās Rīgā, iesildot ņūmetāla meistaru «Korn» koncertu Rīgā 2008. gadā.

deathstars.net

Līdz grupas «Rammstein» koncertam Rīgā nu jau atlikušas tikai divas nedēļas, un jau 7. februārī Vācijas industriālā roka giganti sniegs iespaidīgu šovu pilnā «Arēnā Rīga». Grupa šobrīd turpina uzstāties izpārdotās arēnās, bet gada nogalē klausītāju vērtēšanai nodeva savu jaunāko studijas albumu «Made In Germany 1995 – 2011». Tajā līdzās lielākajiem karjeras hitiem atrodams arī grupas jaunākais singls «Mein Land».

Savukārt 3. februārī Losandželosā grupa pretendēs uz balvu nominācijā «Iespaidīgākā skatuve» mūzikas industrijas žurnāla «Pollstar» ikgadējā apbalvošanas ceremonijā. Šai balvai izvirzīti arī tādi mūziķi kā Lady Gaga, Šadē, Keitija Perija un Rodžers Voterss.

Pēdējās biļetes uz «Rammstein» koncertu Rīgā vēl var paspēt nopirkt «Biļešu servisa» kasēs un interneta lapā www.bilesuserviss.lv. No šodienas pārdošanā pieejamas aptuveni divsimt sēdvietas LMT Biznesa kluba zonā, piedevām tagad pārdošanā laistas arī papildu biļetes - sēdvietas sānu sektoros. Sēdvieta koncertā maksā Ls 35. Stāvbiļetes ir izpārdotas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu