«Palladium» notiks «Pendulum» drum & bass nakts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: djelroy.com

«Palladium» koncertzālē šovakar, 24.februārī gaidāms jau otrais klubu mūzikas pasākums. Piektdienas vakarā ar DJ setu uzstāsies Austrālijas elektroniskās mūzikas duets «Pendulum», informē koncertzāles pārstāvji. Nakts programma pirmo reizi paralēli notiks divās zālēs, un programmu papildinās arī dīdžeji no ASV, Somijas un Latvijas.

«Pendulum» jau vairākus gadus ir elektroniskās mūzikas pirmā lieluma zvaigznes. Radušies 2002. gadā, apvienojoties producentiem Rob Swire un Gareth Mc Grillen ar jau popularitāti iekarojušo vietējo DJ Paul 'Elhornet' Harding. Viņu individuālie talanti, kas balstījās uz prasmi producēt vai spēlēt drum & bass, breakbeat, hardcore, punk un metal, apvienoti grupā, izrādījās neapturams spēks, kas drīz vien iekaroja drum & bass pasauli arī ārpus Austrālijas.

«Pendulum» pirmo reizi uz Rīgu brauc ne kā dzīvā grupa, bet ar savu DJ uzstāšanos.

«Pendulum» DJ uzstāšanās būs iespēja dzirdēt gan «Pendulum» radīto mūziku, gan populārus deju hitus, ko radījuši citi mūziķi.

Pirms «Pendulum» Palladium Rīga deju zāli uzkarsēs DJ Muffler, somu drum & bass dīdžejs un producents, kas šobrīd vairāk dzīvo Londonā un Tallinā. Viņš rada pats savu mūziku un ierakstījis jau vairāk nekā 50 plašu un 2 deju mūzikas albumus. Šajā deju vakarā arī varēsiet izbaudīt DJ Reefer - drum & bass dīdžeju no Sanfrancisko, ASV, kā arī vairākus pašmāju dīdžejus - Uppfade, Trashy Kid, Dubsisters, SairaM, Ai-va, E:91 un Ankri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu