Rīgā uzstāsies Stings ar solokarjeras 25 gadu jubilejas koncertu (36)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svinot solokarjeras 25 gadu jubileju, 29. jūlijā «Arēnā Rīga» savas vasaras tūres ietvaros uzstāsies izcilais britu mūziķis Stings (Sting). Uz skatuves kopā ar Stingu kāps viņa ilggadējais kolēģis, ģitārists Dominiks Milers (Dominic Miller), bundzinieks Vinijs Kolajuta (Vinnie Colauita), taustiņinstrumentālists Deivids Sančoss (David Sancious), vijolnieks Pīters Tikels (Peter Tickell) un vokāliste Džo Lorija (Jo Lawry). Biļetes uz Stinga koncertu Rīgā varēs nopirkt no ceturtdienas, 1. marta, plkst. 10 «Biļešu servisa» kasēs, kā arī www.ticketpro.lv un www.bilesuserviss.lv, informē koncerta rīkotāji FBI.

Koncerta laikā klātesošie dzirdēs Stinga slavenākās kompozīcijas - «Fragile», «Desert Rose», «If I Ever Lose My Faith In You», «Englishman In New York» un citas. Viņš ir viens no pasaulē atzītākajiem mūziķiem, un jau divdesmit piecus gadus Stinga vizītkarte ir inteliģenta rokmūzika.

Atgādinām, ka Stings Rīgā viesojies divas reizes. 2001.gadā «Nemo» ūdens atrakciju parka teritorijā un 2006.gadā Arēnā Rīga, kur pirmo reizi karjerā plašākai auditorijai dziedāja kopā ar savu dēlu.Biļetes no ceturtdienas, 1. marta, plkst. 10 «Biļešu servisa» kasēs, kā arī www.ticketpro.lv un www.bilesuserviss.lv. Stāvbiļete maksās Ls 25. Sēdvietu cenas: Ls 25, Ls 30 un Ls 35.

Bet jau no rītdienas, 28. februāra, plkst. 10 «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā, kā arī interneta veikalos www.ticketpro.lv un www.bilesuserviss.lv tiks sākta Stinga koncerta biļešu iepriekšpārdošana «FBI» koncertu kluba biedriem. Reģistrēties iespējams bez maksas www.fbi.lv.

Komentāri (36)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu