«Palladium» uzstāsies metālisti «Mastodon» (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē «Palladium» šovakar, 20.jūnijā uzstāsies pasaulē atzītā metālmūzikas grupa «Mastodon», ziņo koncertzāles pārstāvji. Koncerta iesildītāji būs pašmāju «Soundarcade» un «Sia Radikal».

ASV, Atlantā, 2000.gadā dibinātās grupas pēdējais albums, pēc vairāku Amerikas mūzikas žurnālu vērtējuma, ir labākais pagājušā gada albums. Grupa pēdējos gados ir uzstājusies gandrīz visos lielākajos mūzikas festivālos pasaulē.

Kopš savām pirmajām turnejām grupa spēlējusi tādos lielākajos mūzikas festivālos kā «Download», «Coachella», «Bonnaroo», «Big Day Out», «Rock Werchter» un daudzos citos. Pašlaik viņi ir slavas virsotnē un populāri ne tikai smagās mūzikas cienītāju vidū.

2011.gadā izdotais piektais albums «The Hunter» atzīts par gada labāko ne vien žanriski ierobežotajā žurnālā «Metal Hammer», bet arī plašāku rokmūzikas spektru aptverošajos žurnālos «Classic Rock» un «Rock Sound», bet ietekmīgais mūzikas žurnāls «Rolling Stone» viņus nodēvējis par labākajiem savas paaudzes metālistu vidū, kuriem līdzās neturas neviens.

2007. un 2012. gadā «Mastodon» nominēti prestižajai «Grammy» balvai. Savukārt šā gada sākumā ir nospēlējuši izpārdotus koncertus Anglijā.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu