Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies Lēdija Gāga (157)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mežaparka estrādē Rīgā 23.augustā uzstāsies amerikāņu popzvaigzne Lēdija Gāga (Lady Gaga), informē koncertaģentūras «FBI» pārstāve Līva Pētersone. Pieckārtējā «Grammy» balvas ieguvēja Rīgā uzstāsies pasaules koncerttūres «The Born This Way Ball» ietvaros. Viņai paredzēti koncerti arī Lietuvā un Igaunijā.

Tūre sāksies 27.aprīlī ar koncertu Seulā, Dienvidkorejā. Koncerti iecerēti 21 Eiropas pilsētā. Pirmais tūres koncerts Eiropā notiks 14. augustā Sofijā, Bulgārijā.

Dziedātāja Latvijā koncertēs pirmo reizi, un tiek prognozēts, ka viņas jaunais šovs Mežaparka Lielajā estrādē pulcēs 40 000 skatītāu un kļūs par vienu no ievērojamākajiem notikumiem Latvijas šovbiznesa vēsturē.

Gāga ir popkultūras fenomens, performanču māksliniece un globāls zīmols, kas apvieno modi, mākslu un mūziku Stefānija Džoanna Andželīna Germanota jeb Lady Gaga ir satricinājusi visus tradicionālos priekšstatus par popmūziķes tēlu un radījusi jaunu sekotāju paaudzi, kurus pati dēvē par mazajiem monstriem, norādīja Pētersone.

2011.gadā žurnāls «Forbes» viņu nosauca par gada ietekmīgāko sievieti pasaulē, bet 2010.gadā viņa tika iekļauta respektablā ASV žurnāla «Time» veidotajā 100 pasaulē ietekmīgāko cilvēku sarakstā. Viņas video internetā apskatīti 2,2 miljardus reižu, sociālajā vietnē «Facebook» māksliniecei ir 49 miljoni sekotāju, bet sociālajā portālā «Twitter» dziedātāja ir nepārspēta – tur viņai ir 21 miljons sekotāju.

«The Born This Way Ball» būs Gāgas pirmā koncerttūre kopš albuma «Born This Way» iznākšanas, kurš visā pasaulē pārdots jau sešos miljonos eksemplāru. Iepriekšējie, 2008. un 2009. gada albumi «The Fame» un «The Fame Monster», saņēma «Grammy» balvas. Visā pasaulē līdz šim pārdoti jau 15 miljoni «The Fame» un «The Fame Monster» kopiju, bet Gāgas singli pārdoti vairāk nekā 65 miljonos eksemplāru.

Biļešu tirdzniecība uz šovu, kas 23.augustā notiks Mežaparka Lielajā estrādē, sāksies aprīļa beigās. Stāvbiļetes cena būs 39 lati. Sīkāka informācija par koncerta biļešu iegādes iespējām tiks sniegta 23.aprīlī.

Komentāri (157)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu