«Accept» sagatavojuši Staļingradu (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ izdevniecības «Nuclear Blast Records» apgādā klajā nāk leģendārās vācu smagā metāla grupas «Accept» jaunākais studijas albums «Stalingrad», ziņo ārvalstu prese.

Albums sekos 2010.gada atgriešanās platei «Blood of the Nations», kuru grupa ar jaunu solistu bija izdevusi pēc 14 gadu pārtraukuma.

Grupa, kuru kopš 1970. gadu sākumā vadīja solists Udo Dirkšneiders, par savu jauno dziedātāju izvēlējās Marku Tornillo (Mark Tornillo) no ASV smagā roka apvienības «TT Quick».

Arī jaunajā albumā dzirdama Tornillo balss.

Accept "Stalingrad"
Accept "Stalingrad" Foto: Publicitātes foto

«Stalingrad», līdzīgi kā «Blood of the Nations», producējis britu producents Endijs Snīps (Andy Sneap), kas atbildīgs arī par «Megadeath», «Exodus» albumiem.

«Grupas un Endija starpā valda perfekta ķīmija,» komentējis grupas ģitārists Volfs Hofmans. «Tas jau atklājās «Blood of the Nations» plates tapšanā, un mēs esam priecīgi, ka varam turpināt sadarbību. Endijs ir ne tikai lielisks producents, bet arī draugs un teju pilnvērtīgs «Accept» ģimenes loceklis.»

Muzikāli ģitārists solījis pieturēties pie tradicionālām «Accept» vērtībām.

«Kāpēc, lai mēs kaut ko manītu? Taču šis

nav viegls uzdevums - sarakstīt jaunas, līdzīgi skanošas dziesmas, bet vienlaikus neatražot pašiem sevi,»

viņš komentē.

«Accept» tiek uzskatīta par vienu no ietekmīgākajām Vācijas grupām smagās mūzikas žanrā.




Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu