«The Beach Boys» izdod jaunu albumu (9)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Atkalapvienotā 1960.gadu popgrupa «The Beach Boys» pēc 20 gadu pārtraukuma šonedēļ (5.jūn.) laidusi klajā divdesmit devīto studijas abumu «That's Why God Made the Radio», kurā iekļautas arī pavisam jaunas dziesmas. Pēdējais grupas albums ar jaunām oriģināldziesmām datējams ar 1992.gadu («Summer in Paradise»).

Dziesma «That's Why God Made the Radio», kas sākotnēji sacerēta 1998.gadā, izdota kā pirmais singls no jaunā albuma, ko grupa sagatavojusi par godu savas 50.jubilejas koncertturnejai.

«Tas ir veltījums radio un tam, cik daudz tas cilvēkiem nozīmēja,» mājaslapā «Youtube» ievietotā reklāmas klipā sacīja «The Beach Boys» solists Maiks Lovs. «Ja jums patīk harmonija, jūs būsiet sajūsmā!» piebilda ģitārists Els Džardīns (Al Jardine).

Albumā piedalījies arī ģitārists Deivids Markss (David Marks), kas bija «The Beach Boys» dalībnieks 1962. un 1963. gadā.

Jaunajā «The Beach Boys» projektā apvienojušies Džardīns, Lovs, Markss, Brūss Džonstons (Bruce Johnston) un grupas līderis Braiens Vilsons. Vilsona brāļi Karls un Deniss, kas bija grupas sākotnējās sastāvā, ir miruši.

«That's Why God Made the Radio»
«That's Why God Made the Radio» Foto: Publicitātes foto

60.gados grupa ar dziesmām «Good Vibrations» un «California Girls» popularizēja Kalifornijas dienvidu daļā izplatīto sērfošanas kultūru.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu