Lietuvā šovasar notiks mūzikas festivāls «Kilkim žaibu» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovasar 22. un 23.jūnijā Lietuvā, Lūkstu ezera krastā, notiks mūzikas festivāls «Kilkim žaibu», kurā būs pārstāvētas arī grupas no Latvijas, informēja festivāla rīkotāju pārstāvji Latvijā. Latviju festivālā pārstāvēs dūdu un bungu mūzikas grupa «Auļi», ar viduslaiku mūziku priecēs grupa «Obscurus Orbis», kā arī piedalīsies vēstures atveidošanas klubs «Ugunszīme».

Festivālā skanēs izmeklēta smagā metāla mūzika visām gaumēm, muzicēs un uzstāsies daudzas Baltijas folkloras kopas, notiks seno cīņu klubu paraugdemonstrējumi. Festivāla norises vietā daudz vietas būs atvēlēts fiziskajām aktivitātēm, līdz ar to varēs spēlēt gan futbolu un basketbolu, gan arī volejbolu, kā arī būs iespējama laivu un katamarānu īre.

Pirmo reizi festivālā uz divām skatuvēm uzstāsies aptuveni 30 kolektīvi no dažādām pasaules valstīm. Visplašāk būs pārstāvēta Lietuva, bet festivālā viesosies arī grupas no citām valstīm, piemēram, Krieviju pārstāvēs grupa «Arkona» un «Rarog», Norvēģiju - «Helheim» un «Taake», bet Nīderlandi - «Melechesh». Tāpat būs grupas no Vācijas, Polijas, Igaunijas, Ukrainas un Austrālijas.

Biļetes uz gaidāmo festivālu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu