Bijušie «Dire Straits» dalībnieki koncertēs Ventspilī (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mākslas un mecenātisma projekta «Govju parāde Ventspils 2012» ietvaros 30.jūnijā plašo aktivitāšu programmu noslēgs grupas «The Straits» (Lielbritānija) koncerts Reņķa dārzā, informē Māris Valtenbergs, SIA «Kurzemes filharmonija» valdes priekšsēdētājs. Grupas sastāvā muzicē bijušie «Dire Straits» dalībnieki - Alan Clark (taustiņinstrumenti) un Chris White (saksofons, vokāls), kā arī pasaules klases mūziķi Steve Ferrone (Tom Petty bundzinieks), Terence Reis (vokāls, ģitāra), Mike Feat (bass), Adam Phillips (ģitāra) un Jamie Squire (taustiņinstrumenti, vokāls).

Vienā no pēdējām intervijām Alan Clark stāsta: «Pagājušajā gadā mēs atkal apvienojāmies, lai sniegtu labdarības koncertu, un tas sagādāja mums daudz prieka. Tāpēc nolēmām neapstāties. Nosaukuma «The Straits» izvēle jaunajai apvienībai bija pašsaprotama. Tieši šādu nosaukumu grupas biedri izmantoja, runājot par Dire Straits. (..) Iespēju robežās «The Straits» līdz šim atbalstījuši visi bijušie grupas biedri: Ed Bicknell (Dire Straits menedžeris) pozitīvi pielīdzina jauno apvienību «Dire Straits», bet pats Marks Noflers (Mark Knopfler) atzinis, ka viņa radītās dziesmas un muzikālais mantojums ir drošās rokās.»

Pēc «The Straits» grandiozā koncerta Londonas «Royal Albert Hall» 2011.gadā mūziķi nolēma turpināt turneju pa dažādām Eiropas valstīm ar leģendārās grupas «Dire Straits» labāko dziesmu plejādi. Izpārdotie koncerti liecina, cik ļoti fani ilgojas dzirdēt dziesmas no tādiem miljonos eksemplāru pārdotiem mūzikas albumiem kā «Dire Straits» (1978), «Communiqué» (1979), «Making Movies» (1980), «Love Over Gold» (1982), «Brothers In Arms» (1985) un «On Every Street» (1991). Koncerta programmā iekļauti visi lielākie «Dire Straits» hiti - «Money For Nothing», «Sultans of Swing», «Walk of Life», «Romeo and Juliet», «Brothers in Arms» u.c.

www.thestraits.com

Pēc koncerta nakts ballē muzicēs grupa «SweetWaterz» un Dj Japānis. Ieeja no plkst. 20.

Biļetes iepriekšpārdošanā visās «Biļešu servisa» kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu