Deivs Gāns ieraksta plati ar «Soulsavers» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu sintīpopa apvienības «Depeche Mode» solists Deivs Gāns (Dave Gahan) ierakstījis jaunu albumu kopā ar producentu kolektīvu «Soulsavers». Ieraksts ar nosaukumu «The Light the Dead See» mūzikas veikalu plauktos nonācis 21.maijā.

Kamēr jauns «Depeche Mode» vēl tikai top, populārās grupas dalībnieki pievērsušies katrs saviem muzikālajiem projektiem. Tā šogad apvienojušies «Depeche Mode» oriģinālā sastāva dalībnieki Martins Gors (Martin Gore) un Vinss Klārks (Vince Clark), lai izdotu interesantu kopprojekta VCMG albumu «Ssss».

Uz lauriem neguļ arī grupa solists Deivs Gāns, kurš jau izdevis divus soloalbumus - 2003.gadā plati «Paper Monsters» un 2007.gadā - «Hourglass». Šogad, sadarbojoties ar britu producentu kolektīvu «Soulsavers» (Rich Machin, Ian Glover), tapis jauns ieraksts «The Light the Dead See», kurā Gāns atgriežas pie akustiskāka rokmūzikas skanējuma.

Jaunais «Soulsavers» ieraksts seko 2009.gada darbam «Broken», kurā producenti sadarbojās ar tādiem mūziķiem kā grandžmūzikas smagsvaru «Screaming Trees» līderi Marku Laneganu (Mark Lanegan), «Faith No More» solistu Maiku Patonu (Mike Patton), Džeisonu Pīrsu (Spiritualized, Spacemen 3) u.c.

Albumu izdod «Cooperative Music».

Pēdējais «Depeche Mode» albums «Sounds of the Universe» izdots 2009.gadā.

Pirmais grupas «Depeche Mode» singls tika izdots 1981.gadā.

Grupa Rīgā pēdējo reizi uzstājās 2006.gadā.

Deivs Gāns (Dave Gahan) un Ričs Mārtins (Rich Martin)
Deivs Gāns (Dave Gahan) un Ričs Mārtins (Rich Martin) Foto: Publicitātes foto

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu