«Depeche Mode» koncertēs Viļņā (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

«Depeche Mode» nolēmusi doties jaunā pasaules turnejā, kuras laikā grupa iecerējusi ar vienu koncertu uzstāties arī Baltijas valstīs, šoreiz koncertu sniedzot 27.jūlijā Viļņā, Viņģa parkā, TVNET informē koncerta rīkotāju pārstāve Līva Pētersone.

(Ziņa aapildināta ar papildus informāciju par gaidāmo koncertturneju.)

Preses konferencē grupa atklāja, ka turneja notiks jaunā albuma popularizēšanas ietvaros. Plānots, ka albums, pie kura ieraksta grupa šogad strādāja Santa Barbarā un Ņujorkā, tiks izdots nākamā gada pavasarī.

Tas būs jau trīspadsmitais «Depeche Mode» studijas albums, un tā producents būs Bens Hillers, kurš sadarbojies ar mūziķiem arī pie iepriekšējiem albumiem «Sounds of the Universe» un «Playing the Angel».

Turnejas laikā «Depeche Mode» apmeklēs 25 Eiropas valstis, sniedzot 34 koncertus vairāk nekā 1,5 miljonu lielai skatītāju auditorijai, pēc tam mūziķi dosies tūrē pa Ziemeļameriku.

Turnejas atklāšana notiks maija sākumā Telavivā, «Hayarkon Park» stadionā. Pēc tam grupa sniegs koncertus Berlīnes Olimpiskajā stadionā, «Stade De France» Parīzē, «Lokomotiv» stadionā Maskavā, Romas Olimpiskajā stadionā un citviet.

Nākamā gada pavasarī klajā nāks grupas jaunais dziesmu albums, pie kura ieraksta grupa šogad strādāja Santa Barbarā un Ņujorkā. Tas būs jau trīspadsmitais «Depeche Mode» studijas albums, un tā producents būs Bens Hillers, kurš sadarbojies ar mūziķiem arī pie iepriekšējiem albumiem «Sounds of the Universe» un «Playing the Angel».

Grupas dalībnieki Deivs Gāns, Martins Gors un Endijs Flečers savu muzikālo ceļojumu turpina jau vairāk nekā 30 gadus. «Depeche Mode» ar pārdotiem vairāk nekā 100 miljoniem ierakstu kopiju ir panākumiem bagātākā elektroniskās mūzikas grupa vēsturē. «Depeche Mode» jau sen iemantojusi kulta grupas statusu, un viņu mūzika kalpo par iedvesmas avotu neskaitāmām mūzikas apvienībām.

Biļetes uz «Depeche Mode» koncertu no 29.oktobra plkst.10 būs iespējams iegādāties «Ticketpro» biļešu kasēs tirdzniecības centrā «Galleria Riga», «Spice», «Spice Home», «Domina Shopping», «Riga Plaza», «Olimpia» informācijas centros, kā arī «Maxima XX» un «Maxima XXX» lielveikalu informācijas centros visā Latvijā. Tāpat biļetes varēs iegādāties arī internetā «www.ticketpro.lv». Stāvbiļetes cena būs Ls 35,60, bet biļete fanu zonā maksās Ls 46.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu