Tallinā šovakar uzstāsies Robijs Viljamss (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jau šovakar, 20. augustā, Igaunijas Neatkarības atjaunošanas dienā, Tallinas Dziesmu svētku estrādē grandiozu šovu sniegs britu mūzikas zvaigzne Robijs Viljamss (Robbie Williams). Kā jau iepriekš ziņots, tieši Tallinā notiks jaunās koncerttūres «Take The Crown» oficiālā DVD ieraksts un sagaidāms, ka Robijs koncertā uzstāsies ar milzīgu atdevi. Norises vietas ieejas (Mere, Oru, Mäe) koncerta apmeklētājiem, no kuriem vairāki tūkstoši būs arī no Latvijas, tiks atvērtas jau no plkst. 16. Koncerta īpašais viesis, jaunā popmūzikas zvaigzne ar latvisko izcelsmi Olijs Mērss (Olly Murs), uz skatuves kāps aptuveni plkst. 19.30.

2012. gada novembra sākumā tika izdots devītais Robija Viljamsa studijas albums «Take The Crown». Un jau ar albuma pirmo singlu «Candy» Robijs Viljamss atgriezās Apvienotās Karalistes singlu topa 1. vietā. Šis ir četrpadsmitais numur 1 singls bijušā grupas «Take That» dalībnieka kontā.

«Take The Crown» ir pirmais Robija soloalbums pēc trīs gadu pārtraukuma, kad uz laiku viņš apvienojās ar populāro popgrupu «Take That». Tāpat kā singls, arī albums uzreiz iekaroja visaugstāko pozīciju, ierindojoties Apvienotās Karalistes albumu topa 1. vietā.

Robijs Viljamss ir komerciāli veiksmīgākais solomākslinieks Lielbritānijas vēsturē - dziedātājs savas solokarjeras laikā pārdevis vairāk nekā 77 miljonus albumu kopiju. Tiesa, ASV mūzikas tirgus durvis viņam ir slēgtas, kas savā ziņā pat ir zināms bonuss. Proti, dziedātājs ar sievu un gandrīz gadu veco meitiņu bauda greznu dzīvi Losandželosā, kur Robijam neuzbrūk ne fani, ne dzeltenā prese.

Pārspējot jebkuru citu mūziķi Apvienotajā Karalistē, Robijs Viljamss ir ieguvis 17 «BRIT Awards» balvas. 2004. gadā mūziķis tika uzņemts Lielbritānijas mūzikas Slavas zālē kā 1990. gadu panākumiem bagātākais britu mūziķis.

Satiksmes ierobežojumi:

- ņemiet vērā, ka piekļūšana ar personīgo auto norises vietas tuvumā var būt apgrūtināta lielā apmeklētāju daudzuma dēļ;

- 20. augustā no plkst. 16.00 Narvas šosejas posms no Pirita tee līdz Smuuli ielai tiks slēgts transporta satiksmei; izņēmums ir sabiedriskais transports un automašīnas ar caurlaidēm;

- bezmaksas neapsargājamas auto novietnes ar ierobežotu vietu skaitu būs pieejamas Narvas šosejas posmā no Smuuli līdz Katleri ielai.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos būs pieejama auto novietne pie Mere ieejas, un koncertu būs iespējams vērot speciālā zonā - no tribīnes blakus Ugunsdzēsēju tornim.

Nozaudēto un atrasto mantu birojs atradīsies blakus Oru ieejai un būs atvērts līdz pat koncerta beigām. Pēc tam atrastās mantas tiks nodotas policijā.

Koncerta organizatori aicina apmeklētājus neatlikt ierašanos uz pēdējo brīdi, jo ieeja Dziesmu svētku estrādē var prasīt ilgāku laiku. Internetā www.fbi.ee iespējams iepazīties ar norises vietas plānu.

www.fbi.ee

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu