Roboti garāžā nodibinājuši smagā metāla grupu (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

«Robots gluži negaidot man atzinās, ka apskaužot to maigumu, kas cilvēkos, un mīlestību cilvēkos,» 1980.gadu dziesmā ar attiecīgu nosaukumu rečitēja kādreizējā pašmāju estrādes zvaigzne Aija Kukule. Viņas izteikums zināmā mērā ir piepildījies, jo ir «nodibināta» pasaulē pirmā robotu rokgrupa!

Kāds Berlīnes iedzīvotājs, acīmredzot garlaicības mākts, izdomājis nelielu izklaidi sev un radījis robotu rokgrupu «Compressorhead», kuras sastāvā esošie roboti ir spējīgi visai precīzi izpildīt pasaulē pazīstamas roka dziesmas, kā, piemēram, zemāk redzamo «Motörhead» grāvēju «Ace Of Spades». Lemij, mēs tavā vietā sāktu uztraukties...

Grupas dalībniekiem ir doti pat savi vārdi, tāpēc iepazīsimies tuvāk: ģitāru šajā apvienībā spēlē Fingers, basistam dots vārds Bones, savukārt pie bungām sēž Stickhead, kuram, kā redzams, palīdz kāds mazāka izmēra «radījums», pagaidām bez vārda. Grupa pagaidām vēl mēģina savā garāžā bez vokālista, tāpēc, ja zināt kādu robotu ar smagajam rokam atbilstošām balss saitēm, sazinieties ar zemāk redzamā video autoru.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu