Rīgā un Valmierā kanādiešu mūziķis Šons Nikolass Sevidžs (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Marta sākumā ar diviem koncertiem Valmierā un Rīgā (2.martā uzstātos Valmierā, bet 3.martā Rīgā, Kaņepes Kultūras centrā) pirmoreiz Latvijā viesosies kanādiešu mākslinieks Šons Nikolass Sevidžs (Sean Nicholas Savage), informē koncerta rīkotāju «SKYR» pārstāvji.

Viens no šā brīža Monreālas neatkarīgās jeb reizumis par «dīvaiņu» dēvētās popmūzikas pārstāvjiem Šons Nikolass Sevidžs savu pirmo albumu izdeva 2008. gadā, ar ko sākās arī izdevniecības «Arbutus Records» darbs.

klausies šeit

«Arbutus Records» un arī Sevidžs ir personāži, kas pēdējos pāris gadus nes Monreālas un visas Kanādas it kā nepopulārās, bet vienlaikus noteiktās aprindās cienītās un aktuālās popmūzikas karogu.

It kā naivus, bet vienlaikus patiesus, it kā melanholiskus, bet reizē vīrišķīgus dziesmu tekstus Sevidžs iepinis savās lipīgajās un vienkārši aranžētajās melodijās vismaz astoņu dažāda formāta izdevumu garumā. Pēdējais - 2011.gadā audio kasetē un digitāli izdotais - albums «Flamingo» ir oda ikdienas sīkumiem un vienkāršā cilvēka romantikai.

Pēc uzstāšanās festivālā «Schilling» pagājušā gada vasarā Igaunijā un vairākiem koncertiem Rietumeiropā Šons martā viesosies Latvijā, lai 2.martā uzstātos Valmierā, bet 3.martā Rīgā, Kaņepes Kultūras centrā. Biļetes uz koncertu Rīgā iepriekšpārdošanā pieejamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē internetā «www.bezrindas.lv».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu