«Paramore» atgriežas ar «Now»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc ilgāka klusuma amerikāņu poppanka apvienība «Paramore», kas kopš brālu Faro aiziešanas darbojas kā trio, publiskojusi pirmo dziesmu «Now» no gaidāmā jaunā studijas albuma «Paramore».

Atgādinām, ka 2010. gadā pēc albuma «Brand New Eyes» izdošanas grupu pameta ģitārists Džošs Faro (Josh Farro) un bundzinieks Zeks Faro (Zac Farro).

Šobrīd grupa darbojas kā trio ar rudmataino Heiliju Viljamsu (Hayley Williams), basistu Džeremiju Deivisu (Jeremy Davis) un ģitāristu Teiloru Jorku (Taylor York) sastāvā.

Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziesma «Now» muzikāli atšķiras no smagnēja poppanka skanējuma, kas raksturīgs «Paramore» pirmajiem albumiem. Ar jauno dziesmu Heilija šķietami izaicina «No Doubt» dīvu Gvenu Stefani (Gwen Stefani), izmantojot līdzīgu deklamāciju.

«If there's a future, we want it now (ja ir nākotne, mēs vēlamies to tagad),» dzied Heilija piedziedājumā, tieši norādot uz izmaiņām sastāvā un centieniem sākt visu no jauna.

16. janvārī Heilija savā tviterī paziņoja, ka dziesmai uzfilmēts arī video.



Jaunais albums tiks izdots 9. aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu