«Queens of the Stone Age» sadarbojas ar Eltonu Džonu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu mūziķis Eltons Džons (Elton John) ierakstījis dziesmu grupas «Queens of the Stone Age» jaunajam albumam, kurā piedalās arī citas mūzikas zvaigznes. Jaunajā ierakstā piedalās gan grupas pagaidu dalībnieki Deivs Grols (Dave Grohl), Niks Oliveri (Nick Oliveri) un Marks Lenegans, gan arī rokgrupas «Nine Inch Nails» līderis Trents Reznors (Trent Reznor) un «Scissor Sisters» dziedātājs Džeiks Šīrs (Jake Shears).

Grols trešdienas vakarā intervēja Džonu (skat. video), kurš paziņoja par dalību Kalifornijas rokgrupas ilgi gaidītajā albumā.

"Spēlēju "Queens of the Stone Age" jaunajā albumā," atklāja dziesmas "Rocket Man" autors. "Es ielidoju no Lasvegasas, lai ierakstītu duetu ar Engelbertu Hamperdinku. Viņš bija sarakstījis lielisku dziesmu. Viņam ir 76 gadi un lieliska balss, tāpēc nevarēju viņam pateikt nē. Es iedziedāju duetu ar viņu un pēc tam nobraucu trīs kvartālus līdz «Queens of the Stone Age" studijai. Tas bija neiedomājams kontrasts. Es tik ļoti mīlu šo grupu," viņš piebilda.

Atgādinām, ka Latvijā Eltons Džons līdz šim bija viesojies trīs reizes - 2001., 2007. un 2011. gadā.

Savukārt "Queens of the Stone Age" pirms dažiem gadiem pārizdeva savu debijas albumu "Queens Of The Stone Age" kopā ar trīs iepriekš neizdotām dziesmām - "The Bronze", "These Aren't The Droids You're Looking For" un "Spiders and Vinegaroons".

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu